Bloggdrottningen Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella, har sålt sitt skönhetsimperium, sitt miljonhus och börjar om helt på ny kula. Hur kom det sig och vad ska hon ha för sig nu? 

Isabella Löwengrip var bara 14 år gammal när hon startade sin blogg Blondinbella. Sakta men säkert växte bloggen till att bli en av de största i Sverige och hon gjorde sig själv till ett varumärke. Flertal företag ville synas på hennes blogg och i sociala medier och hon kunde välja och vraka. Men plötsligt vände det. Efter att det kommit ut att Löwengrip fuskat med sin statistik ville allt färre företag arbeta med henne och hon tvingades att göra drastiska förändringar i sitt imperium. 

Uppoffringar för att rädda sin ekonomi

När Löwengrips statistik blev känd som förfalskad kom det fram att hon dessutom hade ekonomiska problem, både privat och inom företaget. För att undvika konkurs valde hon därför tillsammans med sin affärspartner att sälja av Löwengrip Beauty. Hon tvingades dessutom förändra i sitt privatliv genom att bland annat sälja sin stora villa på Lidingö och i samband med det även avskeda personalen som tidigare arbetat för henne i huset.  Allt detta kombinerat har gjort det möjligt för henne att komma upp på benen igen och börja om på ny kula i ett nytt hus – men numera ser livet för bloggdrottningen lite annorlunda ut. 

Fortsätter vara ansiktet utåt

Trots att hon sålt företaget hon byggt upp är inte hennes resa slut där. Hon kommer att fortsätta arbeta inom företaget och vara ansiktet utåt. På så sätt kommer företaget synas i hennes sociala medier och fortsatt förknippas med Löwengrip.